24
foto's
Kenmerken
Algemeen
Adres West Kinderdijk 165
Postcode/Plaats 2953 XR Alblasserdam
Gemeente Alblasserdam
Provincie Zuid-Holland
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 259.000 k.k.
Aangeboden sinds 3 weken geleden
Ligging Vrij uitzicht, aan water en in dorpskern.
Woning
Soort Dijkwoning
Bouwjaar 1885
Perceeloppervlakte 400 m²
Woonoppervlakte 120 m²
Aantal woonlagen 3
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Beschrijving

- ONDER BOD.

OPNIEUW IN DE VERKOOP :

RUIME UNIEKE VRIJSTAANDE DIJKWONING met vrij grond perceel om de woning : Bieden vanaf prijs € 259.000,- k.k. Laatste WOZ is vastgesteld op ruim 300.000 Euro.

- Deze ruime vrijstaande dijkwoning op ruim eigen perceel grond met uitzicht over aanliggende water (Oosteromse wiel) naar de rietkragen met de molens op de achtergrond is gelegen aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam aan de doorgaande dijk van Alblasserdam naar Nieuw-Lekkerland , nabij het molengebied Kinderdijk waar je kan fietsen of wandelen op ca 100-150 mtr afstand.

- Op het eigen perceel zijn een stenen werkschuur , houten werkschuur en een opstal waar wat dieren in kunnen worden gehouden. Dit grond perceel is direct te bereiken vanaf de openbare weg met een afrit naast de dijkwoning op eigen perceel naar opstal en schuren en achterom van de dijkwoning.

- Vlakbij gelegen op ca. 2 km klein winkelcentrum : Het Schelderplein en het grotere winkelcentrum ca. 4 km : Het Makado met alle benodigde winkels.

- Het betreft een ruime unieke vrijstaande dijkwoning met ruim perceel grond en opstallen waar werk
aan zit.
Indeling dijkwoning :

- Onderhuis : Toegang via achterzijde van het huis of via trap in keuken.
Bijkeuken en C.V.- opslag ruimte, tevens was en droog-ruimte.

- Begane grond : toegang via voordeur ca. 1.5 mtr lager dan dijkniveau. Hal (ca. 6m2),wc - badkamer(ca. 6m2) , woonkeuken (ca. 25m2), woonkamer (ca. 40m2)

- 1e Verdieping : Overloop met 3 slaapkamers, 1 grote slaapkamer (ca. 25m2), middelmaatse slaapkamer (ca. 15m2) en 1 kleine slaapkamer (ca. 6m2) Er zij diversen bouwkundige kasten gemaakt voor ruimte van kleding en opslag voor spullen.


- Voor meer info en of foto`s van deze vrijstaande dijkwoning met vrijuitzicht over de Oosteromse waal, naar de molens van Kinderdijk , Kunt u mailen b.j.rietveld@hotmail.com naar of laat een reactie hierachter dan nemen wij contact met u op voor info, een vrijblijvende bezichtiging kan na een gemaakte afspraak.

Met vriendelijke groet ,

Fam.Rietveld